Trenutna lokacija: Naslovnica » Zeleni krovovi


Zeleni
krovovi

Zeleni krovovi - prirodna celovita rešenja - zeleni (ozelenjeni) krovovi, krovni vrtovi, ekstenzivni krovni vrtovi, intenzivni krovni vrtovi, ozelenjavanje krovova.

Svaki put prilikom konstruisanja građevine koja nosi zeleni krov, znači da ono malo prirode koje je izgubljeno može biti vraćeno. Zeleni krovovi su odličan faktor u poboljšanju građevina i nude niz ekoloških prednosti, kao što je hlađenje zraka i proizvodnju kiseonika. Pomažu pri regulaciji vlažnosti u vazduhu, uklanjaju prašinu i zadržavaju kišnicu.

Tako BAUDER aktivno promiče ideju "zelenog krova". Također, u skladu sa našom stručnošću u hidroizolacijama ravnih krovova, u mogućnosti smo ponuditi i usavršene sisteme za ekstenzivne i intenzivne krovne bašte. Sa prvom bitumenskom hidroizolacijom koja je otporna na prodor korenja, Bauder Pflanzschwarte, napravili smo korak napred što se tiče ozelenjavanja krovova. U stvari, Bauder je prva kompanija koja je razvila celovitu sistemsku strukturu za krovne bašte - od parne brane do samog ozelenjavanja. Ovdje također, trudimo se našem klijentu ponuditi celovito rešenje. Svesni smo da ukoliko želimo da ozelenjavanje bude izvedeno uspešno potrebna je i visoko kvalitetan i pouzdan krovni sistem.

Zeleni krov (krovna bašta) je produžetak postojećeg krova koji uključuje hidroizolaciju i sprečava prodor korenja, drenažni sistem, filterski sloj i vegetacijski sloj.

Krovna bašta ne samo da vlasniku zgrade vraća uloženu investiciju, već predstavlja i značajnu socijalnu, ekonomsku i ekološku osveštenost.

Ukoliko razmišljate o krovnoj bašti, stručan savet je neophodan. Obratite se s poverenjem našoj tehničkoj podršci, doznajte o mogućnostima - za najbolje moguće rezultate, gdje je zeleni krov odgovor.

Za sve nejasnoće molimo da se obratite našoj tehničkoj podršci.

Kategorije - Zeleni krovovi - prirodno, celovito rešenje:

Bauder